Vuoristopässi -katukoris 24.7.2021

KaU Karkkila järjestää tuttuun tapaan kesän kuumimman ja rennoimman koristurnauksen kuvankauniissa uimarantamiljöössä Pyhäjärven tenniskentillä (Vattolantie 5-7, Karkkila). Tapahtuma järjestetään vain COVID-19 -tilanteen salliessa.
 
Tapahtuma alkaa lauantaina 24.7.2021 klo 10.00 ja päättyy viimeistään klo 16.00. Sateen sattuessa pelataan Karkkilan liikuntahallilla, Anttilankatu 2-4.
 
Vuoristopässikoriksen säännöt:
– Max 3 lisenssipelaajaa per joukkue.
– Joukkueessa pitää olla vähintään 3 pelaajaa (=kentällinen), mutta suositus on 4. Turnauksessa on yksi yhteinen sarja kaikille ja se on tarkoitettu aikuisille ja A-ikäisille.
– Jokainen turnaukseen osallistuva pelaaja on velvollinen vastaamaan omasta vakuutusturvastaan tapaturman sattuessa. Osallistumalla turnaukseen, sitoudut tähän ja muihin turnauksen sääntöihin.
– Tapahtumapaikalla on vielä mahdollista lisätä pelaajia joukkueeseen, mutta uusia joukkueita ei voi enää ilmoittaa mukaan.
 
Osallistuminen:
– ILMOITTAUTUMISLINKKI: http://www.kaukoris.com/katukoris21/
– Osallistumismaksu on 60€ / joukkue (sis alv.), max 4 pelaajaa, lisäpelaajat 50€/kpl.
– Firmajoukkueiden osallistumismaksu on 190€ / joukkue (alv 0), max 5 pelaajaa, lisäpelaajat 50€/kpl.

– Viimeinen ilmoittautumispäivä sitoville ilmoittautumisille on perjantai 09.07.2021, jonka jälkeen osallistumismaksut laskutetaan (7pv maksuehto).
Katsojille tietenkin ilmainen sisäänpääsy!