Herra Hakkarainen jatkaa Karkkilassa

Karkkila on tehnyt ensimmäisen pelaajasopimuksen tulevalle kaudelle. Kuluneella kaudella karkkilalaisen yleisön hurmannut Teemu Hakkarainen jatkaa vuoden mittaisella jatkosopimuksella. Urallaan HNMKY:ta, EBT:ta ja Westsidea edustanut Hakkarainen tilastoi ensimmäisellä Karkkilan kaudellaan 11,7 pistettä, 7,2 levypalloa ja 2,7 koriinjohtanutta syöttöä.

Päävalmentaja Kimmo Tolvanen on ymmärettävästi todella tyytyväinen, että Hakkarainen saatiin lukittua ensi kauden kokoonpanoon jo toukokuun alussa:

Teemu on yksi kovimmista talenteista mitä Karkkilassa on hetkeen nähty. Hän tekee meistä parempia hyökkäys- ja puolustuspäässä. Nyt saadaan vielä harjoitella kesä yhdessä Teemun kanssa, joten odotukset ensi kaudelle ovat korkealla.

Hakkarainen jatkaa Karkkilassa hyvillä mielin:

Viime kausi oli itselle mieluisa. Oli mukava palata koriskentille vuoden tauon jälkeen. Tottakai finaalitappio harmittaa, mutta pelattiin joukkueena tosi hyvä kausi. Treenit oli päivästä toiseen laadukkaita ja joukkueessa oli hyvä yhteishenki. ⁠Ensi kauden tavoitteet on kehittyä pelaajana ja pelata ehjä kausi. Uskon myös, että saadaan hyvä joukkue kasaan ja taistellaan viime kauden tavoin keväällä playoffeissa. ⁠Kesäsuunnitelmiin kuuluu mökkeilyä, töitä, urheilua ja kaikin puolin kesästä nauttimista.

Teemu Hakkaraisen pelaaprofiili

Sarjan mestaruus Lappeenrantaan, Karkkila hopealle

Vierasottelu Lappeenrannassa päättyi Namikan voittoon lukemin 81-72. Finaalisarja päättyi täten voitoin 1-3 ja sarjanousu jäi haaveeksi.

Kausi oli kuitenkin hieno. Vuosi sitten pässilauma taisteli putoamista vastaan ja nyt oltiin lähellä nousua. Tästä jatketaan taas hieman kokeneempina tulevana syksynä.

Valtava kiitos kaikille menossa mukana olleille ihmisille ja yrityksille, uskomattomille faneille joita oli jälleen bussilastillinen Lappeenrannassa ja toki itse pässilaumalle.

Tiistai-illan ottelun tilastot:
https://fibalivestats.dcd.shared.geniussports.com/u/FIN/2397722/

Myös toisesta kotifinaalista tappio. Sarja katkolla tiistaina Lappeenrannassa

Lappeenrannan Namika oli lauantaina parempi lukemin 64-84.
 
Kotisalissa koettiin näin toinen tappio ja sarja on siten 1-2 vastustajalle.
Tilastot ottelusta: https://fibalivestats.dcd.shared.geniussports.com/u/FIN/2397721/bs.html?fbclid=IwAR0Rtuoc3J4KGVlKPny-bx7nAW3SQ8EkvyLHjuSr_y7j_VRi6PNGturYVrw
 
Tiistaina lähdetään uudestaan ryöstöretkelle ilmaisella fanibussilla. Pässilauma pakkovoiton edessä.
Paikat fanibussiin täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset Miikalle (miikka.luosmaa@kaukoris.com / 0449805643). Lähtö klo 14 Kino Laikan luota. Ottelulippu ostettava erikseen.
Ilmaista fanibussia mahdollistamassa Kustannus Mäkelä, Kino Laika sekä JM Autolasi.

Pässit vierasvoittoon! Värisilmä-ottelu lauantaina.

Karkkila teki onnistuneen ryöstöretken Lappeenrantaan keskiviikkona. Namika voitti finaalisarjan avauksen Karkkilan Liikuntahallilla viime viikonloppuna ja olisi voittaessaan vienyt pässilauman vaikeaan 0-2 -tilanteeseen. Finaalisarjan voitto ratkeaa siis kolmella voitolla.

Pässit saivat tuekseen Kino Laikan fanibussin ja edellisestä ottelusta sisuuntuneena palasivat omalle tasolleen vieden ottelun lukemin 78-87. Ottelu oli tasainen, mutta Karkkila pysyi kuskin paikalla lähes koko ottelun alkuminuutteja lukuunottamatta.

Avaimet onneen olivat tällä kertaa menetysten minimointi ja onnistumiset tasaisella rintamalla. Lähes 50-prosentin tarkkuus kaaren takaa auttoi myös kummasti.

Sarja jatkuu 1-1 tilanteesta tulevana lauantaina kello 17 Karkkilan Liikuntahallilla. Karkkilan Värisilmän isännöimään otteluun odotetaan jälleen yleisöryntäystä joten lipunmyynti avataan jo kello 15. Prosessia on myös kevennetty viime kerran kokeilusta joten jonotusajat ovat varmasti lyhyemmät. Suosittelemme silti tulemaan ajoissa. Tervetuloa!

Tilastot: https://fibalivestats.dcd.shared.geniussports.com/…/bs.html

Finaalien avauksesta tappio, fanibussi vierasotteluun

Finaaliavauksessa kotietu kumottiin ja ottelu päättyi tappioon. Namika Lappeenranta oli parempi lukemin 67-77.
 
Kiitos ennätysyleisölle, 536 henkilöä! Ja suuret pahoittelut ruuhkista, hallivanhus oli aivan äärirajoilla ja yritimme tehdä kaikkemme, että kaikki pääsevät istumaan.

Keskiviikkona on revanssiottelun paikka. Sarja ratkeaa kolmesta voitosta joten mitään ei ole vielä menetetty.

Järjestämme yhteistyössä Kino Laikan kanssa fanibussin Lappeenrantaan 10.4. Lähtö klo 14 Kino Laikan luota. Matkan hinta 10€. Ottelulippu ostettava erikseen. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset Miikalle (miikka.luosmaa@kaukoris.com / 0449805643). Ottelu alkaa klo 18:30. Kyseessä toinen finaali. Mestaruuteen vaaditaan kolme voittoa.

Välierät käyntiin voitolla

Pässilauma aloitti välierät Kataja Basket Talentsia vastaan kotivoitolla lukemin 94-73 (42-32).

Vahvasti läpi ottelun pelannut kotijoukkue sai tuekseen lähivuosien ennätysyleisön 529-henkeä! Liikuntahalli pullisteli siis ääriään myöden ja molemmissa päädyissä oli KaU-junioreista muodostuneet rumpuryhmät.

Meidän tilastokärki: Coleman 34/10, Hakkarainen 16/9, Visakko 15/1 ja Kivimäki 10/3. Tilastot kokonaisuudessaan: https://fibalivestats.dcd.shared.geniussports.com/u/FIN/2431866/bs.html

Karkkila voi ratkaista sarjan jo tulevana torstaina Joensuussa ja edetä finaaleihin.

Varmaa on myös jo, että tulevana sunnuntaina hätyytellään uudestaan katsojaennätystä kello 17 alkavassa ottelussa. OP Uusimaan isännöimässä ottelussa pelataan joko välieräsarjan kolmas ottelu tai finaalien avaus. Tervetuloa!

 

OTTELUSIIRTO

PÄSSILAUMAN TORSTAIN OTTELU SIIRTYY MAANANTAILLE!

Koripalloliitto on päätynyt muuttamaan välieräsarjan otteluohjelman. Ensimmäinen ottelu pelataan huomisen sijaan vasta maanantaina 1.4. Karkkilan Liikuntahallilla kello 17.00.

Syynä muutokselle oli Kataja Basket Talentsin lyhyt palautumisaika tiistain puolivälieräottelusta.
KaU Karkkila pahoittelee viime hetken muutosta ja toivoo, että ohjelmamuutos tavoittaisi koripalloyleisön.

Välierien ohjelma:
Ma 1.4. klo 17.00 Karkkila – Kataja Basket Talents
To 4.4. klo 18.30 Kataja Basket Talents – Karkkila
Su 7.4. 17.00 Karkkila – Kataja Basket Talents (tarvittaessa)

Pässit välieriin! Seuraavan ottelun ajankohta epäselvä.

Karkkilan pässilauma joutui tosikokeeseen viime viikolla Munkkiniemen Kisapoikia vastaan. Karkkilan vaikean salitilanteen takia runkosarjassa saavutettu kotietu vaihtui puolivälierissä vierasotteluihin.

Avausottelu Töölön Kisahallilla oli tiukka, mutta pässit saivat vietyä tärkeän ensimmäisen ottelun lukemin 75-79. Lauantaina sarja oli siis heti katkolla, kun joukkueet siirtyivät Karkkilan kotiotteluun Forssan Feeniksiin. MuKi ei päästänyt kuitenkaan laumaamme helpolla vaan pelasi todella väkevästi eikä kotijoukkue saanut omaa peliään oikein missään kohtaa käyntiin. Kun heitot eivät uponneet edes korin läheisyydestä, onnistui MuKi tasoittamaan ottelusarjan lukemin 74-83.

Sunnuntaina Feeniksissä pelin henki oli selvä. Voittaja välieriin ja häviäjä kesälomille. MuKi aloitti jälleen vahvasti ja Karkkilalla oli selvästä jo peikko niskassa. Kovalla sisulla ja taistelulla Karkkila pysyi kuitenkin mukana ottelussa ja ottelun puolivälin lähestyessä kone alkoi vihdoin heräämään. Mm. Matias Nymanin ja David Gradyn johdolla pässilauma sai puolustuksensa kuntoon ja Nestori Kivimäki sekä Ulyen Coleman viimeistelivät toisessa päässä. Kolmannessa erässä Karkkila löi vaan isompaa vaihdetta silmään ja Helsingin joukkue oli lyöty. Loppulukemat peräti 103-82.

Karkkila jatkaa siis välieriin jossa vastaan Kataja Basket Talents. Ensimmäinen välieräottelun ajankohdaksi on esitetty jo viikkoja sitten torstaita 28.3. kello 18.30, mutta tähän ei ole saatu liiton puolelta vahvistusta. Kotiottelun ajankohta saadaan toivottavasti varmistettua keskiviikon aikana.

Pelaajasopimus: Lauri Lassila pässipaitaan

Olemme tehneet loppukauden mittaisen sopimuksen takamies Lauri Lassilan kanssa. Rovaniemen NMKY:n kasvatti Lassila siirtyy Karkkilaan miesten I divisioona A:ta pelaavan Oulun riveistä. Aloite Karkkilaan siirtymiseen tuli Oulun organisaation ja pelaajan suunnalta, kun Lassilan elämäntilanne toi hänet pääkaupunkiseudulle. Loukkaantumisesta kuntoutuva Lassila on harjoitellut joukkueen mukana viime viikot ja vakuuttanut päävalmentaja Kimmo Tolvasen. Seuran puheenjohtaja Miikka Luosmaa on tyytyväinen tuoreesta sopimuksesta:

– Joukkue on suoriutunut erinomaisesti emmekä etsineet uusia pelaajia. Nuoret pelaajat, kuten Topias Mäkelä ja Juuso Kurki, ovat tulleet hienosti mukaan edustusjoukkueen toimintaan. Marraskuussa saimme kuitenkin yhteydenoton Oulusta, että Lauri olisi muuttamassa pääkaupunkiseudulle vuodenvaihteessa. Kävimme paljon keskusteluita ja totesimme, että Lauri tuo lisää leveyttä harjoitusrinkiin ja vaihtoehtoja kevään ratkaisupeleihin. Samalla hän pääsee antamaan pitkän loukkaantumisen jälkeen näyttöjä siitä millainen peluri hän on.

186-senttinen takamies on ehtinyt tutustumaan seuraan ja toimintaan jo tovin:

– Karkkilassa oltuani muutaman viikon on pakko sanoa, että on ollut ehkä lämpimin ja helpoin vastaanotto uuteen joukkueeseen siirtyessä. Valmennusjohto, pelaajat ja kaikki muut henkilöt joukkueen ympärillä ovat ottaneet minut hyvin vastaan ja olen päässyt joukkueen sisälle helposti. Joukkueessa on tosi hyvä fiilis. Kaikki tekee hommia ammattimaisesti ja tosissaan.

Runkosarjaa on jäljellä enää kuukausi ennen kuin kevään ratkaisupelit alkavat. Karkkila on pysynyt harvinaisen terveenä vielä viime viikkoihin asti, mutta viime ottelut ja harjoitukset joukkue on joutunut vetämään vajaamiehisenä. Lauri tuokin päävalmentaja Kimmo Tolvaselle yhden vaihtoehdon lisää takakentälle. Mutta millaisen pelaajan Karkkila saa?

– Pelaajana pyrin hakemaan vastuuta ja johtamaan omia joukkuekavereita parhaani mukaan. Pelillisesti olen hyvä kahen suunnan pelaaja. Puolustuksessa olen valmis puolustamaan ketä vaan ja hyökkäyksessä pystyn luomaan itse paikkoja tai auttamaan joukkuetta pallottomana pelaajana, Lassila kertoo.

Pelaajaprofiili

Joukkue 2023-24

KorisTV.fi julkaistu! Watch games LIVE!

 

Katso kaikki M1DB ottelut ja tue samalla KaU Karkkilaa ostamalla kausipassi kanavaltamme!

Näet kanavaltamme myös kaikki vierasottelumme, sekä M1DB:n muut ottelut saman KorisTV.fi:n kautta.
Tästä suoraan kausipassin ostoon: https://koristv.fi/karkkila-m1/pass  (Muistathan valita joukkueeksi Karkkilan!)
Suurin osa ostosta menee suoraan joukkueelle.
Kiitos, että olet mukana kannattamassa ja tukemassa!

Watch all games LIVE at KorisTV (you can switch the page to English language from the botton of the page. You can always contact us for help)

You can pay for single games or get the All Access pass for 69€  (remember to select out team, Karkkila). Team gets a kick back from every purchase, so this is also a good way to support the team 🙂