Pelaajasopimus: Lauri Lassila pässipaitaan

Olemme tehneet loppukauden mittaisen sopimuksen takamies Lauri Lassilan kanssa. Rovaniemen NMKY:n kasvatti Lassila siirtyy Karkkilaan miesten I divisioona A:ta pelaavan Oulun riveistä. Aloite Karkkilaan siirtymiseen tuli Oulun organisaation ja pelaajan suunnalta, kun Lassilan elämäntilanne toi hänet pääkaupunkiseudulle. Loukkaantumisesta kuntoutuva Lassila on harjoitellut joukkueen mukana viime viikot ja vakuuttanut päävalmentaja Kimmo Tolvasen. Seuran puheenjohtaja Miikka Luosmaa on tyytyväinen tuoreesta sopimuksesta:

– Joukkue on suoriutunut erinomaisesti emmekä etsineet uusia pelaajia. Nuoret pelaajat, kuten Topias Mäkelä ja Juuso Kurki, ovat tulleet hienosti mukaan edustusjoukkueen toimintaan. Marraskuussa saimme kuitenkin yhteydenoton Oulusta, että Lauri olisi muuttamassa pääkaupunkiseudulle vuodenvaihteessa. Kävimme paljon keskusteluita ja totesimme, että Lauri tuo lisää leveyttä harjoitusrinkiin ja vaihtoehtoja kevään ratkaisupeleihin. Samalla hän pääsee antamaan pitkän loukkaantumisen jälkeen näyttöjä siitä millainen peluri hän on.

186-senttinen takamies on ehtinyt tutustumaan seuraan ja toimintaan jo tovin:

– Karkkilassa oltuani muutaman viikon on pakko sanoa, että on ollut ehkä lämpimin ja helpoin vastaanotto uuteen joukkueeseen siirtyessä. Valmennusjohto, pelaajat ja kaikki muut henkilöt joukkueen ympärillä ovat ottaneet minut hyvin vastaan ja olen päässyt joukkueen sisälle helposti. Joukkueessa on tosi hyvä fiilis. Kaikki tekee hommia ammattimaisesti ja tosissaan.

Runkosarjaa on jäljellä enää kuukausi ennen kuin kevään ratkaisupelit alkavat. Karkkila on pysynyt harvinaisen terveenä vielä viime viikkoihin asti, mutta viime ottelut ja harjoitukset joukkue on joutunut vetämään vajaamiehisenä. Lauri tuokin päävalmentaja Kimmo Tolvaselle yhden vaihtoehdon lisää takakentälle. Mutta millaisen pelaajan Karkkila saa?

– Pelaajana pyrin hakemaan vastuuta ja johtamaan omia joukkuekavereita parhaani mukaan. Pelillisesti olen hyvä kahen suunnan pelaaja. Puolustuksessa olen valmis puolustamaan ketä vaan ja hyökkäyksessä pystyn luomaan itse paikkoja tai auttamaan joukkuetta pallottomana pelaajana, Lassila kertoo.

Pelaajaprofiili

Joukkue 2023-24

KorisTV.fi julkaistu! Watch games LIVE!

 

Katso kaikki M1DB ottelut ja tue samalla KaU Karkkilaa ostamalla kausipassi kanavaltamme!

Näet kanavaltamme myös kaikki vierasottelumme, sekä M1DB:n muut ottelut saman KorisTV.fi:n kautta.
Tästä suoraan kausipassin ostoon: https://koristv.fi/karkkila-m1/pass  (Muistathan valita joukkueeksi Karkkilan!)
Suurin osa ostosta menee suoraan joukkueelle.
Kiitos, että olet mukana kannattamassa ja tukemassa!

Watch all games LIVE at KorisTV (you can switch the page to English language from the botton of the page. You can always contact us for help)

You can pay for single games or get the All Access pass for 69€  (remember to select out team, Karkkila). Team gets a kick back from every purchase, so this is also a good way to support the team 🙂

Pelaajasopimus: Näppinen jatkaa Karkkilassa

Olemme tehneet jatkosopimuksen Sauli Näppisen kanssa. Forssan Koripoikien kasvatti siirtyi viime kaudeksi Karkkilaan kasvattajaseurastaan. Kasvattajaseurassaan Näppinen pelasi koko junioriuransa valtakunnallisia sarjoja voittaen mm. levypallo- ja blokkitilastokuninkuuden alle 17-vuotiaiden sarjassa kaudella 2018-19. Nuorten otteluiden lisäksi Näppinen on pelannut ylempää ja alempaa 1. divisioonaa miesten tasolla, joten kokemusta 21-vuotiaalta laiturilta löytyy.

 191-senttinen Näppinen kärsi loukkaantumisen loppukaudesta, joten otteluita kertyi 15 ensimmäisellä kaudella Karkkilan paidassa. Noissa otteluissa Näppinen tilastoi 4,9 pistettä ja 2,9 levypalloa. Tällä kaudella Näppisellä on tiedossa minuutteja vitospaikan rotaatiossa, kun Karkkilalta puuttuu perinteinen sentteri. Päävalmentaja Kimmo Tolvanen on tyytyväinen Näppisen jatkoon ja luottavainen, vaikka perinteinen sentteri puuttuukin:

– Sauli tuo meille taistelua kummassakin päässä kentää. Hän on nyt vuoden verran kokeneempi meidän pelityylistä ja uskon sen näkyvän tasaisempana suorittamisena. Tulemme pelaamaan ensi kaudella aggressiivisemmin kummassakin päässä kenttää, kun ”isolla” tontilla häärää Akseli (Nieminen), David (Grady III) ja Sauli. Meillä isot pystyvät puolustamaan muitakin pelipaikkoja, joten voimme pelataa kokonaisuutena aggressivisemmin.

Näppinen on ainoa forssalainen tulevalla kaudella Karkkilan pelaavassa kokoonpanossa. Päätös Karkkilassa jatkamisesta oli kuitenkin helppo:

– Viime kausi oli vaikea koko joukkueelle loukaantumisten takia, mutta hyvä yhteishenki piti koko kauden ja kaikki antoivat silti aina kaikkensa. Ollaan nyt päästy treenaamaan yhdessä hyvin ja ilman loukkaantumisia, joten sitä kautta ollaan päästy paremmin pelikirjaan sisälle. Tällä kaudella mennään niin pitkälle kuin vaan pystytään. Faneilta odotan samanlaista kannatusta mitä viime kaudellakin oli ja hallilla nähdään taas!

Saulin kummiyrityksenä toimii uusi yhteistyökumppanimme Huumoriharju Oy. Huumoriharju tarjoaa maatilamatkailua elämyspalveluden ja majoituksen muodossa Karkkilassa idyllisissä puitteissa. Huumoriharju järjestää räätälöidysti tilakierroksia, virkistyspäiviä työyhteisöille, lasten synttäripaketteja sekä maastovaelluksia ratsain. Majoitustilat löytyvät vuonna 2021 remontoidusta omakotitalosta, joka tarjoaa nukkumapaikat kuudelle.

Pelaajaprofiili

Joukkue 2023-24

Huumoriharju Oy

Pelaajasopimus: Hakkarainen Karkkilan paitaan

Karkkila on tehnyt vuoden mittaisen pelaajasopimuksen laituri Teemu Hakkaraisen kanssa. 21-vuotias EBT:n kasvatti liittyy joukkueeseen asepalveluksessa vietetyn vuoden jälkeen. Suuren potentiaalin omaava 197-senttinen Hakkarainen pelasi juniorivuotensa valtakunnallisia sarjoja EBT:n lisäksi HNMKY:ssa, jossa hän voitti U17 SM-sarjan pronssia kaudella 2018-19.

Veikkolassa asuva, mutta Karkkilaan muuttoa suunnitteleva Hakkarainen on harjoitellut joukkueen mukana jo syyskuun ajan ja on suorituksillaan vakuuttanut päävalmenteja Kimmo Tolvasen:

– Teemu on monipuolinen ja kovan potentiaalin omaava nuori mies, joka on hyvä molemmissa päissä kenttää. Meille hän tuo koko laiturin paikalle, mutta pystyy pelaamaan meidän systeemissä kaikilla paikoilla tuoden meille paljon mahdollisuuksia.

Miesten 1. divisioona B:ta Hakkarainen pelasi viimeksi EBT:n riveissä kaudella 2021-22 viimeistellen 15,1 pistettä, 4 levypalloa ja 1,4 koriinjohtanutta 1,4 syöttöä ottelua kohti. Kauden päätteeksi Hakkarainen kutsuttiin Kisakallioon alle 20-vuotiaiden maajoukkueleiritykseen.

– Tuon joukkueeseen korintekouhkaa sekä aggressiivisuutta puolustukseen. Pelaan kovaa molempiin suuntiin kenttää ja tykkään luoda korintekopaikkoja muille. Karkkilassa on hyvät harjoittelumahdollisuudet sekä hyvä joukkue ja valmennus. Odotan innolla ensimmäisiä pelejä ja uskon joukkueen menestyvän hyvin tällä kaudella, Hakkarainen kommentoi.

Teemun kummiyrityksenä toimii Kuljetus Lilja Oy. Kuljetus Lilja Oy on pitkän linjan perheyritys, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1963. Yritys hoitaa ammattitaidolla teollisuuden sopimuskuljetukset, kappaletavarakuljetukset, trukkinostot ja lumityöpalvelut. Kalustoa löytyykin monipuolisesti pakettiautosta yhdistelmäajoneuvoon.

Pelaajaprofiili

Joukkue 2023-24

Kuljetus Lilja Oy

Pelaajasopimus: Grady III joukkueen sentteriksi

Karkkila on tehnyt pelaajasopimuksen amerikkalaispelaaja David Grady III:n kanssa, joka tulee vahvistamaan joukkueen sentteriosastoa. Viimeiset kaksi kautta Brockport Staten yliopistossa NCAAIII-tasolla viettänyt Grady III on 195-senttinen monipuolinen sentteri, joka aloittaa ammattilaisuransa Karkkilasta.

– Olimme oikeastaan koko kesän suomalaisen ison pelaajan perässä, mutta lopulta yhdenkään kanssa emme päässeet aivan maaliin asti. Isoja pelaajia on Suomessa melko vähän ja heistä on kova kilpailu. Neuvotteluiden kariuduttua suomalaisten kanssa päädyimme katsomaan isoa pelaajaa ensin Euroopasta ja sitten Atlantin toiselta puolelta, seuran puheenjohtaja Miikka Luosmaa kommentoi.

Grady III aloitti yliopistouransa Queens Collegessa NCAAII-tasolla, mutta koronapandemian myötä koulu vaihtui Brockport Stateen. Samalla pelipaikka siirtyi laiturista lähemmäksi koria.  

– Meillä oli päävalmentaja Tolvasen kanssa yhtenäinen näkemys siitä millaisen ison pelaajan haluamme ja David täytti nämä kriteerit. Hän toivon mukaan lukitsee puolustuksemme ja mahdollistaa monipuolisuudellaan erilaisetkin viisikot. Uskomme saavamme älykkään nuoren miehen, joka sopii nälkäiseen Pässilaumaamme hienosti, Luosmaa jatkaa.

Sentteriksi suhteellisen lyhyt Grady III on koostaan huolimatta erinomainen puolustaja. Kaudella 2022-23 hänet valittiin konferenssinsa parhaaksi puolustuspelaajaksi. Tämän lisäksi New Yorkista kotoisin oleva peluri viimeisteli viimeisellä kaudellaan yliopistossa 11,7 pistettä, 7,8 levypalloa ja 2,3 blokkia.

– Tuon joukkueeseen fyysisyyttä ja energiaa. Olen suurella moottorilla ja ajattelen peliä puolustuspään kautta. Olen valmiina auttamaan joukkuekavereita kaikin mahdollisin tavoin, sillä voittaminen on tärkein tavoitteeni, tuore vahvistus kertoo itsestään.

Pelaamisen lisäksi Grady III tulee osallistumaan juniorivalmennukseen. Suomeen ensi viikolla lentävä peluri on innoissaan mahdollisuudesta ja tutustunut jo tulevaan kotimaahansa:

– Tiedän, että Suomi on maailman onnellisin paikka, jossa etenkin talvilajit ovat suosittuja. Koripallolla on pitkät perinteet Suomessa ja sen suosio on nousussa. En malta odottaa pääseväni osaksi Karkkilan koripalloyhteisöä ja pääseväni näyttämään kykyni. Toivottavasti halli on täynnä kauden jokaisessa ottelussa!

Karkkila kohtaa harjoitusotteluissa ensin tiistaina 26.9. samaa sarjaa pelaavan EBT:n ja torstaina 28.9. ylemmällä sarjatasolla pelaavan Raidersin. Molemmat ottelut ovat Karkkilan liikuntahallilla ja alkavat klo 18.00. Joukkue tulee julkistamaan viimeiset pelaajasopimukset vielä ennen otteluita.

Grady III:n kummiyrityksenä toimii Lounaskahvila UnelmienLinna. Kesäkuussa avattu lounaskahvila tarjoaa lounaan paikanpäällä nautittavaksi tai mukaan vietäväksi. Lounaan lisäksi voit pysähtyä mukavalle kahvihetkelle nauttimaan itse leivotuista leivonnaisista. Kaikki nämä tarjoilut voit myös tilata omiin juhliisi ja muihin tapahtumiin!

Pelaajaprofiili

Joukkue 2023-24

Lounaskahvila UnelmienLinna

Pelaajasopimus: Kivimäki jatkaa Karkkilassa

Karkkila on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen takamies Nestori Kivimäen kanssa. 188-senttinen Karkkilan Urheilijoiden kasvatti aloittaa viidennen kautensa miesten joukkueessa. Vuosi vuodelta kehittynyt Kivimäki tilastoi viime kaudella 8,4 pistettä, 3,2 levypalloa ja 2,1 koriinjohtanutta syöttöä. Kauden ratkaisevissa otteluissa Kivimäki oli joukkueen luottopelaajia upottaen kylmähermoisesti tärkeitä heittoja.

– Jatkan todella hyvillä fiiliksillä pelaamista Karkkilassa. Joukkueen tekeminen on ollut hyvää treeneissä ja koko joukkueella on hyvä keskittyminen päällä. Tavoitteena on voittaa ensi kaudella paljon pelejä ja pitää oma peli mahdollisimman tasaisena läpi kauden niin, että kehitymme ottelu ottelulta matkalla kohti kevään ratkaisupelejä, Kivimäki kommentoi sopimustaan.

Viimeiset junioriottelunsa keväällä pelannut Kivimäki oli alle 19-vuotiaiden valtakunnallisessa 1. divisioonassa sarjan parhaita pistemiehiä johdattaen joukkueen kevääksi ylempään sarjalohkoon, jossa KaU sijoittui kahdeksanneksi. Kivimäki opiskelee toista vuotta Kisakalliossa liikuntaneuvojaksi ja tulee suorittamaan harjoittelunsa tulevana lukuvuonna KaU Koris ry:lle.

– Nestori on ottanut isoja kehitysaskelia ja oli selvää, että haluamme hänen jatkavan. Olemme yhteistyössä hänen ja yhteistyökumppanimme Auto-Kehän kanssa selvittäneet miten saamme kaikille osapuolille parhaan mahdollisen paketin. Olen todella tyytyväinen lopputulokseen. Tärkeän pelaajan lisäksi saamme Nestorin kehittämään toimintaamme ja juniorityötä. Tulevalla kaudella Nestori muun muassa tarjoaa taitovalmennusta seuran junioreille. Matkat Kisakalliosta Karkkilaan Nestori pääsee kulkemaan Auto-Kehän avustamana, seuran puheenjohtaja Miikka Luosmaa kommentoi tuoretta sopimusta.

Kivimäen lisäksi Karkkilalla on sopimukset Matias Nymanin, SamulI Brofeldtin, Mikko Visakon, Ulyen Coleman III:n ja Akseli Niemisen kanssa. Joukkue on harjoitellut laajennetulla kokoonpanolla läpi kesän ja kokoonpanoon tuleekin nousemaan U19-pelaajia. Joukkuetta valmentaa Kimmo Tolvanen. Seura on asettanut tavoitteeksi nousun miesten 1. divisioona A:han vuoteen 2025 mennessä.

Nestorin kummipelaajana tulevalla kaudella toimii Auto-Kehä. Karkkilalainen perheyritys on palvellut autoasioissa jo vuodesta 1960 saaden lukuisia erilaisia kansainvälisiä tunnustuksia. Yritykseltä löytyy toimipisteet Karkkilan lisäksi Lohjalta ja Forssasta.

Pelaajaprofiili

Joukkue 2023-24

Kummiyritys: Auto-Kehä Oy

Pelaajasopimus: Ulyen Coleman III vahvistamaan Karkkilaa

Karkkila on tehnyt pelaajasopimuksen amerikkalaislaituri Ulyen Coleman III:n kanssa. Bostonista Suomeen ensi viikon keskiviikkona lentävä Coleman valmistui keväällä Southern Connecticutin yliopistosta, jossa hän pelasi ja opiskeli koko yliopistouransa ajan. Colemanin veljet pelasivat ammatikseen koripalloa ja toinen heistä, Dominique Coleman, pelasi myös Suomessa.

Päävalmentaja Tolvasella on kovat odotukset vahvistukselle:

– Ulyen tuo korintekovoimaa ja monipuolisuutta. Ulyenin heittokyky yhdistettynä hänen urheilullisuuteensa molemmissa päissä kenttää tulee tekemään Ulyenista vaikean vastustajan. Hänen ja hänet tuntevien kanssa käytyjen keskustelujen perusteella uskomme hänen tuovan meille intoa ja johtajuutta sekä sopivan hyvin nuoreen joukkueeseen.

Coleman heitti yliopistouransa ennätyksen, yhdeksän onnistunutta kolmeen pisteen heittoa, kaudella rookie-kaudellaan 2017-2018. Tällä onnistuneiden kolmosten määrällä Coleman pitää yliopistonsa historian kirjoissa toista sijaa. Toisella kaudellaan Coleman jatkoi siitä mihin edellisellä jäi. Seuraavat kaksi kautta Colemanilla jäi kuitenkin pelaamatta loukkaantumisen ja koronapandemian peruman kauden vuoksi. Kahdella viimeisellä kaudellaan Coleman kuului taas joukkueensa avainpelaajiin. Viimeisellä kaudellaan 193-senttinen Coleman tilastoi 15,6 pistettä, 4,2 levypalloa ja 1,8 syöttöä ottelua kohden hyvillä prosenteilla.

– Haluan tuoda voittavaa mentaliteettia ja kilpailullisuutta joukkueessa. Rakastan kilpailla ja odotan pääseväni tutustumaan uusiin joukkuekavereihini. En malta odottaa, että pääsen osaksi Karkkilan koripalloyhteisöä ja tuomaan voittoja joukkueelle. Odotan myös lumista talvea Suomeen, Coleman kommentoi ensimmäistä ammattilaissopimustaan.

Colemanin kummiyrityksenä toimii joukkueen tuore yhteistyökumppani Lounaskahvila UnelmienLinna. Kesäkuussa avattu lounaskahvila tarjoaa lounaan paikanpäällä nautittavaksi tai mukaan vietäväksi. Lounaan lisäksi voit pysähtyä aamupalalle tai kahville nauttimaan itse leivotuista leivonnaisista. Kaiken tämän voit myös tilata omiin juhliisi tai muihin tapahtumiin!

Pelaajaprofiili

Joukkue 2023-24

Lounaskahvila UnelmienLinna

Pelaajasopimus: Akseli Nieminen takaisin Pässimiehistöön

Karkkilan Urheilijoiden kasvatti, kaksimetrinen, Akseli Nieminen on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen paluusta Karkkilan edustusjoukkueeseen. Kaudella 2018-2019 edustusjoukkueessa debytoinut Nieminen suoritti viime kauden aikana armeijapalveluksensa laivaston sinisissä pelaten. Armeijapalvelus Turussa vaikeutti kulkemista Karkkilaan, joten Nieminen pelasi kauden poikkeusluvalla 19-vuotiaiden valtakunnallista 1. divisioonaa.

Kaudella 2021-2022 Nieminen tilastoi miesten 1. divisioona B:ssä Karkkilan riveissä 8,4 pistettä ja 6,1 levypalloa. Nieminen tuokin joukkueeseen paljon kaivattua levypallovoimaa, ulottuvuutta ja fyysisyyttä molemmissa päissä kenttää. Päävalmentaja Kimmo Tolvanen on tyytyväinen Niemisen paluusta:

– Akseli tuntee meidän tavat kentällä ja sen ulkopuolella, joten hän pääsee nopeasti takaisin rytmiin vuoden tauon jälkeen. Kentällä Akseli tuo kokoa ja taistelua, jota tarvitsemme. Tänä vuonna olemme aggressiivisempi joukkue mitä ennen. Haluamme olla aloitteen tekijä molemmissa päissä kenttää.

Vuonna 2003 syntynyt Nieminen on pelannut neljän miesten 1. divisioona B -kauden lisäksi 19-vuotiaiden SM-sarjaa kaudella 2017-2018, 19-vuotiaiden valtakunnallista 1. divisioonaa kaudella 2022-2023 ja 16-vuotiaiden valtakunnallista 1. divisioonaa kaudella 2018-2019.  Nieminen on niin ikään innoissaan paluusta miesten valtakunnallisiin peleihin ja Karkkilan riveihin:

– Mahtavaa palata takaisin edustukseen pelaamaan! Viime kausi jäi koripallon osalta vähemmälle lähinnä maanpuolustuksellisista syistä. Pitkät ajat merellä ei mahdollistanut hirveästi harjoittelemista. Tulevalla kaudella pääsee onneksi taas 100%:lla mukaan. Tavoitteena on siis pelata hyvää koripalloa sekä kehittyä joukkueena ja pelaajana. Hallillä nähdään!

Akselin kummiyrityksenä toimii paikallinen sähköurakointi- ja asennusliike Fyrax Oy. Yritys toteuttaa uudisrakennusten sähköistämistä yrityksille, yhteisöille ja julkiselle sektorille luotettavasti ja ammattitaidolla.

Pelaajaprofiili

Joukkue 2023-24

Kummiyritys: Fyrax Oy

Jatkosopimus: Visakko jatkaa Karkkilassa

KaU Karkkila on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen laituri Mikko Visakon kanssa. Visakko aloittaa näin ollen kolmannen kautensa Karkkilan paidassa. Tulevalla kaudella Visakolla on kuitenkin viime kausia lyhyemmät kotiottelumatkat, sillä mies on muuttamassa tulevaksi kaudeksi Karkkilaan. Lisäksi Visakko tulee osallistumaan Karkkilan juniorivalmennukseen.

Viime kaudella pelikentille vasta tammikuussa palannut Visakko pelasi pisteiden valossa uransa parhaan kauden, vaikka valmistautuminen kauteen oli kaikkea muuta kuin optimaalinen. Eemeli Laaksosen lähdön myötä Visakon rooli ja merkitys kasvaa entisestään. Päävalmentaja Kimmo Tolvanen onkin hyvin tyytyväinen tuoreeseen sopimukseen:

  • Mikon sopimus on todella tärkeä joukkueelle. Mikko on yksi joukkueen johtajista kummassakin päässä kenttää heitto- ja puolustustaitojensa ansiosta.

Vasta 26-vuotias Visakko aloittaa jo kymmennen kautensa miesten 1. divisioona B:ssa. Ennen Karkkilaan siirtymistä, Sykin kasvatti pelasi seitsemän kauden verran PuHun riveissä. Ennen aikuispelejä Visakko pelasi kolme kautta 19-vuotiaiden SM-sarjaa ja kaksi kautta 16-vuotiaiden SM-sarjaa. Nyt katse on kuitenkin tulevassa kaudessa:

  • Karkkilassa sai jatkamaan hyvät puitteet harjoitteluun ja pelaamiseen. Lisäksi kotiyleisön tuki ja kannustus joka ottelussa on aina yhtä hienoa. Kunto on tällä hetkellä hyvä ja harjoittelu on kulkenut hyvin. Ensi kauden tavoitteet on pelata playoffseissa. Henkilökohtaisesti tavoitteena ehjä kausi ja tasainen suorittaminen.

Mikon kummiyrityksenä tulevalla kaudella toimii Karkkilan Kunto, jossa Mikko itsekin tulee työskentelmään syksystä lähtien. Heidän palveluihinsa kuuluvat tuki- ja liikuntaelinasiakkaiden fysioterapia, neurologinen kuntoutus ja ikääntyvien kuntoutus (esimerkiksi veteraanit). Mikko tuo mukanaan vahvan osaamisen ja kiinnostuksen etenkin urheilufysioterapiaan liittyen – vahva suositus nuoremmille ja vanhemmille urheilijoille!

Pelaajaprofiili

Joukkue 2023-24

Karkkilan Kunto

Brofeldt & Liesmala tekevät paluun

KaU Karkkila jatkaa tulevan kauden joukkueen rakentamista kahdella uudella palasella. Paluun edustusjoukkueen pelipaitaan tekee Samuli Brofeldt. Valmennuspuolella U19-joukkueen ja miesten yhteistyö tiivistyy entisestään, kun kokenut Anssi Liesmala astuu U19-joukkueen päävalmentajaksi.

Brofeldto on tehnyt pitkän kierroksen Karkkilasta lähdön jälkeen. Savonlinnassa ja Joensuussa itsensä luokanopettajaksi opiskellut Brofeldt oli ensin nostamassa Joensuun Katajan kakkosjoukkuetta valtakunnalliseen 1. divisioonaan. Nousun jälkeen Brofeldt jatkoi Joensuun riveissä kauden verran. Viime kaudeksi Brofeldt muutti takaisin Karkkilaan ja oli tällä kertaa nostamassa Himpuloita kolmosdivisioonaan tehden ratkaisuottelussa 60 pistettä. Brofeldt palaa edustuksen riveihin odottavin mielin:

– Karkkilan omana kasvattina on erityisen hienoa päästä pelaamaan ja kilpailemaan vielä edustuksen riveihin. Viimeisimmästä pelistä pässien paidassa on jo kuusi vuotta, mutta edelleen tuntuu, että virtaa näihin peleihin riittää. Pyrin tuomaan kokemusta joukkueen päivittäiseen tekemiseen kentällä ja sen ulkopuolella. Tulevalla kaudella pidetään hauskaa ja yritetään pysyä ehjänä, jotta keväällä taistellaan kärkikahinoissa!

Muutoksia on tiedossa myös kentän rajojen ulkopuolella, kun Anssi Liesmala tekee paluun valmennustehtäviin. Liesmalasta tulee U19-joukkueen päävalmentaja, kun edustusjoukkueen ja U19-joukkueen yhteistyötä tiivistetään entisestään. Yhteistyö tulee näkymään yhteisharjoitusten lisääntymisenä ja junioripelaajien määränä edustusjoukkueen kokoonpanossa. Koripallovalmentajan peruskoulutuksen ylimmän koulutuskokonaisuuden (HKVT) suorittanut Liesmala on toiminut pitkään Karkkilan koripallon parissa eri rooleissa. Poikapuolen valmennuskoordinaattorin ja juniorivalmennuksen lisäksi Liesmala toimi pitkään Karkkilan miesten joukkueen päävalmentajana. Kokemusta apuvalmentajana Liesmalalta löytyy aina Korisliigasta asti usean vuoden ajalta.

KaU Karkkila aloittaa kausikorttien myynnin heinäkuun aikana sosiaalisen median kanavissa. Kausikortteja on tuttuun tapaan ostettavissa joukkueen ensimmäisissä otteluissa.

Samulin kummiyrityksenä toimii Puustelli Lohja & Järvenpää. Heiltä saat toiveitasi ja tarpeitasi vastaavan keittiökokonaisuuden. Saat tietää uuden keittiösi kokonaishinnan töineen ja tarvikkeineen. Keittiön lisäksi saat myös kodin muiden tilojen kalusteratkaisut.

Joukkue 2023-24

Samuli Brofeldt -pelaajaprofiili

Puustelli Lohja & Järvenpää