Tanner Stuckman

Tanner Stuckman vahvistamaan pässilaumaa!

KaU Karkkilan alkavan kauden kokoonpano täydentyy 206-senttisellä Tanner Stuckmanilla. NCAA II Quincy Hawksin kasvatti oli joukkueensa ykkösmies kirjaamalla viime kaudella uransa parhaat tilastot 18,8 pistettä ja 5,0 levypalloa 35 minuutin keskiarvoilla.
Stuckman on pitkäksi pelaajaksi hyvin liikkuva ja nopea. Hän pystyy viimeistelemään korin alta, mutta omaa myös yli 42% tarkkuuden (’20-’21) kaaren takaa, joten sopivan puolustajan löytäminen voi olla vastustajille haasteellista.

1997-syntyneellä Stuckmanilla on kokemusta USA:n NCAA II:sta peräti 98 ottelun verran ja hän on edustanut koko uransa kotikaupunkinsa Quincyn (IL) koulujoukkueita. Yliopistossa hän opiskeli liiketoimintajohtamisen maisteriksi ja aloittaa nyt ammattilaisuransa muuttamalla Karkkilan keskustaan. Hänen ruokahuollostaan huolehtii mm. yhteistyökumppanimme Lounaskahvila Rinne.

Kotikaupungin ylpeyden lähtö ammattilaiseksi kaukaiseen Suomeen huomattiin myös Quincyn paikallismedian toimesta ja oheisessa artikkelissa kerrotaan enemmänkin pelaajan taustoista, odotuksista ja myös neuvotteluprosessista (englanniksi): https://muddyriversports.com/…/qu-qnd…/20210928141012/

– Olen erittäin innoissani, että pääsen hakemaan voittoja uuden joukkueen kanssa. Tiedän soveltuvani joukkueeseen ja että teemme vielä isoja asioita yhdessä. Olen erittäin innoissani kaudesta, enkä malta odottaa, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, kommentoi Stuckman.

Päävalmentaja Kimmo Tolvasen ja joukkueen managerin Anssi Liesmalan lisäksi avainasemassa neuvotteluissa oli Miikka Luosmaa jonka kontaktit ja asiantuntemus auttoivat merkittävästi. Tilastoja ja videoita tutkimalla päästiin pitkälle, mutta avainasemassa oli Tolvasen ja Stuckmanin välinen videopuhelu. Tolvanen kommentoi:

– Tuli todella positiivinen fiilis ja odotukset hyvästä tiimipelaajasta. Stuckman on paitsi pitkä niin hän omaa myös ison sylivälin ja tulee auttamaan meitä paljon puolustuksessa. Hän on myös kovan luokan heittäjä joka tarjoaa joukkueelle uusia aseita hyökkäyspäässä.

Stuckman nähdään suurella todennäköisyydellä tositoimissa jo tulevana lauantaina harjoitusottelussa Karkkila vs Raiders. Ottelu alkaa liikuntahallilla kello 15.00 (huom. harjoistusotteluita ei televisioida).