Artturi Nieminen

Artturi Nieminen tekee paluun

Todella hyviä uutisia KaU-faneille. Kotikylän kasvatti Artturi Nieminen tekee paluun pässipaitaan. Viimeksi 2017-2018 kaudella KaU Karkkilassa pelannut 193-senttinen laituri on merkittävä vahvistus joukkueen kokoonpanoon. Edellisen kerran edustusjoukkueessa pelatessaan Nieminen kirjasi keskimäärin 14,9 pistettä ja 6,4 levypalloa per ottelu.

Viime kaudella hän oli nostamassa Himpulat-joukkueen sarjaporrasta ylemmäs tehden vakuuttavaa jälkeä alueellisessa sarjassa. Himpulat-yhteistyön tarkoitus on mahdollistaa pelaajien liikkuminen molempiin suuntiin seurojen välillä ja joukkueet ovat myös järjestäneet yhteisiä harjoituksia.

– Artturi tuo meille kokemusta ja selkärankaa puolustuspelaamiseen, ja hyökkäykseen lisää vaihtoehtoja. Olen erittäin innoissani, kun tiedän että Artturista saadaan esim. loistava pick’n roll pelaaja ja aivan mahtava tyyppi joukkueeseen. Tässähän nähdään pitkästä aikaa Nieminen-Kivimäki pick’n rollia, pääpässi Tolvanen kommentoi hymyssä suin.

Myös Nieminen on iloinen uudesta siirrosta:

– Olen pitkään odottanut pelikentille paluuta ja nyt siihen on pitkästä aikaa mahdollisuus! Hienoa päästä taas treenaamaan tutun joukkueen kanssa, jossa pelaajat ja valmentajat haluavat kehittyä niin yksilöinä kuin joukkueenakin.

Alkavalla kaudella faneilla on myös mahdollista nähdä Karkkila ”twin-towers”-veljekset Akseli ja Artturi Nieminen pelaamassa yhdessä. Seuran sisältä kerrotaan lisäksi, että lisää pelaajauutisia seuraa jo lähipäivinä.

1-divisiooonakausi alkaa Karkkilan osalta 10.10. vierasottelulla Lahtea vastaan. Ensimmäinen kotiottelu on vuorossa 17.10., kun Karkkilaan saapuu Jyväskylän Weikot. Karkkila pelaa vielä yhden harjoitusottelun kotisalissa tulevana lauantaina kello 15.00 Raidersia vastaan.