Pelaajasopimus: Ulyen Coleman III vahvistamaan Karkkilaa

Karkkila on tehnyt pelaajasopimuksen amerikkalaislaituri Ulyen Coleman III:n kanssa. Bostonista Suomeen ensi viikon keskiviikkona lentävä Coleman valmistui keväällä Southern Connecticutin yliopistosta, jossa hän pelasi ja opiskeli koko yliopistouransa ajan. Colemanin veljet pelasivat ammatikseen koripalloa ja toinen heistä, Dominique Coleman, pelasi myös Suomessa.

Päävalmentaja Tolvasella on kovat odotukset vahvistukselle:

– Ulyen tuo korintekovoimaa ja monipuolisuutta. Ulyenin heittokyky yhdistettynä hänen urheilullisuuteensa molemmissa päissä kenttää tulee tekemään Ulyenista vaikean vastustajan. Hänen ja hänet tuntevien kanssa käytyjen keskustelujen perusteella uskomme hänen tuovan meille intoa ja johtajuutta sekä sopivan hyvin nuoreen joukkueeseen.

Coleman heitti yliopistouransa ennätyksen, yhdeksän onnistunutta kolmeen pisteen heittoa, kaudella rookie-kaudellaan 2017-2018. Tällä onnistuneiden kolmosten määrällä Coleman pitää yliopistonsa historian kirjoissa toista sijaa. Toisella kaudellaan Coleman jatkoi siitä mihin edellisellä jäi. Seuraavat kaksi kautta Colemanilla jäi kuitenkin pelaamatta loukkaantumisen ja koronapandemian peruman kauden vuoksi. Kahdella viimeisellä kaudellaan Coleman kuului taas joukkueensa avainpelaajiin. Viimeisellä kaudellaan 193-senttinen Coleman tilastoi 15,6 pistettä, 4,2 levypalloa ja 1,8 syöttöä ottelua kohden hyvillä prosenteilla.

– Haluan tuoda voittavaa mentaliteettia ja kilpailullisuutta joukkueessa. Rakastan kilpailla ja odotan pääseväni tutustumaan uusiin joukkuekavereihini. En malta odottaa, että pääsen osaksi Karkkilan koripalloyhteisöä ja tuomaan voittoja joukkueelle. Odotan myös lumista talvea Suomeen, Coleman kommentoi ensimmäistä ammattilaissopimustaan.

Colemanin kummiyrityksenä toimii joukkueen tuore yhteistyökumppani Lounaskahvila UnelmienLinna. Kesäkuussa avattu lounaskahvila tarjoaa lounaan paikanpäällä nautittavaksi tai mukaan vietäväksi. Lounaan lisäksi voit pysähtyä aamupalalle tai kahville nauttimaan itse leivotuista leivonnaisista. Kaiken tämän voit myös tilata omiin juhliisi tai muihin tapahtumiin!

Pelaajaprofiili

Joukkue 2023-24

Lounaskahvila UnelmienLinna