Pelaajasopimus: Kivimäki jatkaa Karkkilassa

Karkkila on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen takamies Nestori Kivimäen kanssa. 188-senttinen Karkkilan Urheilijoiden kasvatti aloittaa viidennen kautensa miesten joukkueessa. Vuosi vuodelta kehittynyt Kivimäki tilastoi viime kaudella 8,4 pistettä, 3,2 levypalloa ja 2,1 koriinjohtanutta syöttöä. Kauden ratkaisevissa otteluissa Kivimäki oli joukkueen luottopelaajia upottaen kylmähermoisesti tärkeitä heittoja.

– Jatkan todella hyvillä fiiliksillä pelaamista Karkkilassa. Joukkueen tekeminen on ollut hyvää treeneissä ja koko joukkueella on hyvä keskittyminen päällä. Tavoitteena on voittaa ensi kaudella paljon pelejä ja pitää oma peli mahdollisimman tasaisena läpi kauden niin, että kehitymme ottelu ottelulta matkalla kohti kevään ratkaisupelejä, Kivimäki kommentoi sopimustaan.

Viimeiset junioriottelunsa keväällä pelannut Kivimäki oli alle 19-vuotiaiden valtakunnallisessa 1. divisioonassa sarjan parhaita pistemiehiä johdattaen joukkueen kevääksi ylempään sarjalohkoon, jossa KaU sijoittui kahdeksanneksi. Kivimäki opiskelee toista vuotta Kisakalliossa liikuntaneuvojaksi ja tulee suorittamaan harjoittelunsa tulevana lukuvuonna KaU Koris ry:lle.

– Nestori on ottanut isoja kehitysaskelia ja oli selvää, että haluamme hänen jatkavan. Olemme yhteistyössä hänen ja yhteistyökumppanimme Auto-Kehän kanssa selvittäneet miten saamme kaikille osapuolille parhaan mahdollisen paketin. Olen todella tyytyväinen lopputulokseen. Tärkeän pelaajan lisäksi saamme Nestorin kehittämään toimintaamme ja juniorityötä. Tulevalla kaudella Nestori muun muassa tarjoaa taitovalmennusta seuran junioreille. Matkat Kisakalliosta Karkkilaan Nestori pääsee kulkemaan Auto-Kehän avustamana, seuran puheenjohtaja Miikka Luosmaa kommentoi tuoretta sopimusta.

Kivimäen lisäksi Karkkilalla on sopimukset Matias Nymanin, SamulI Brofeldtin, Mikko Visakon, Ulyen Coleman III:n ja Akseli Niemisen kanssa. Joukkue on harjoitellut laajennetulla kokoonpanolla läpi kesän ja kokoonpanoon tuleekin nousemaan U19-pelaajia. Joukkuetta valmentaa Kimmo Tolvanen. Seura on asettanut tavoitteeksi nousun miesten 1. divisioona A:han vuoteen 2025 mennessä.

Nestorin kummipelaajana tulevalla kaudella toimii Auto-Kehä. Karkkilalainen perheyritys on palvellut autoasioissa jo vuodesta 1960 saaden lukuisia erilaisia kansainvälisiä tunnustuksia. Yritykseltä löytyy toimipisteet Karkkilan lisäksi Lohjalta ja Forssasta.

Pelaajaprofiili

Joukkue 2023-24

Kummiyritys: Auto-Kehä Oy