Pelaajasopimus: Richard Brown Karkkilan amerikkalaisvahvistus

KaU Karkkila on tehnyt pelaajasopimuksen 201-senttisen amerikkalaisvahvistus Richard Brownin kanssa. Union Collegesta valmistunut Brown on monipuolinen pelaaja, joka pystyy lukitsemaan Karkkilan puolustuksen aiheuttaen samalla vastustajalle harmaita hiuksia hyökkäyspäässä urheilullisuudellaan. Ammattilaisuransa aloittava Brown on ymmärrettävästi innoissaan mahdollisuudesta:

Olen innoissani päästessäni aloittamaan ammattilaisurani Karkkilassa, enkä malta odottaa kauden alkua ja otteluiden alkua. Olen joukkuepelaaja ja otan muut huomioon niin pelaajana kuin ihmisenäkin. Teen niitä asioita, joita joukkue minulta tarvitsee voittojen saalistamiseksi.

Karkkila on kokenut melkoisen muodonmuutoksen viime kaudesta monen runkopelaajan lähtiessä pois Karkkilasta joko töiden tai opiskeluiden perässä. Matias Nyman ja Väinö Haajanen joutuivat puolestaan lopettamaan loukkaantumisista johtuen. Brownilla tuleekin olemaan melkoinen työ joukkueen ainoana parimetrisenä. Päävalmentaja Kimmo Tolvanen on kuitenkin valmistanut joukkuetta tähän jo kesäharjoituksista lähtien:

Joukkueemme on tänä vuonna lyhyempi, joten tulemme olemaan aiempaa aggressiivisempia ja puolustamaan enemmän koko kentän mitalta. Brownin pitäisi olla tässä puolustuksessa meidän korin suojelija. Sen lisäksi odotan hänen voittajan paljon juoksuja omaa pelaajaa vastaa, jotta pääsemme tekemään helppoja koreja ja sitä kautta pääsemme organisoituun koko kentän puolustukseen.

Parimetrinen Brown lentää Suomeen syyskuun puolessa välissä Houstonista, Teksasista. Sitä ennen hän aikoo kuitenkin suunnata talvitakkiostoksille:

Tiedän, että Suomessa tulee olemaan kylmä talvella. Odotan myös uusia ruokakokemuksia sekä kokemusta uudessa ympäristössä olemisesta.

Karkkila on asettanut tavoitteekseen nousun ylempään valtakunnalliseen divisioonaan vuoteen 2025 mennessä.