Jatkosopimus: Niilo Tammi jatkaa Karkkilassa

Viime kaudeksi kasvattajaseurastaan Forssan Koripojista Karkkilaan vaihtanut Niilo Tammi on tehnyt vuoden mittaisen jatkosopimuksen Karkkilan miesten koripallojoukkueen kanssa. Tammi viimeisteli viime kaudella Karkkilan paidassa noin 16 minuutissa 4,5 pistettä, 2,4 syöttöä ja 3,5 levypalloa. Varusmiespalvelus keskellä koronapandemiaa teki kuitenkin harjoituksiin ja otteluihin osallistumisesta vaikeaa, mikä väistämättä teki kaudesta haastavan. Tulevalla kaudella Tammi pääsee keskittymään paremmin koripalloon ja tulee olemaan tärkeä osa Karkkilan pelintekijäosastoa.

20-vuotiaalla Tammella on kokemusta jo neljältä kaudelta miesten valtakunnallisista sarjoista, joista kaksi ylemmässä miesten 1 divisioona A:ssa Forssan riveissä. Aikuisten otteluiden lisäksi Tammi on pelannut 16- ja 17-vuotiaiden SM-sarjaa sekä 19-vuotiaiden valtakunnallista 1. divisioona kuuluen aina kunkin sarjan tehokkaimpiin pelaajiin. Tammi lähtee luottavaisena tulevaan kauteen:

Kesä on mennty hyvin totutellessa siviilielämään. Viime kausi oli henkilökohtaisesti vaikea, sillä pääsin vain satunnaisesti treeneihin ja peleihin. Odotan jo tulevaa kautta hyvillä tunnelmilla. Henkilökohtaiset tavoitteeni tulevalle kaudelle ovat pelata ehjä kausi ja kehittyä pelaajana.

Karkkilan joukkue on kokemassa melkoista uudistumista, minkä vuoksi Tammen jatko on tärkeä asia joukkueen jatkuvuudelle. Tämän nostaa esille myös seuran puheenjohtaja Miikka Luosmaa:

Olen todella tyytyväinen Niilon jatkosopimuksesta. Hänellä oli viime kausi rikkonainen, mutta hän tietää kuitenkin ympäristön ja tapamme toimia. Joukkueen rakennus on siinä pisteessä, että kaipaamme eniten vahvistusta pelintekijän ja sentterin pelipaikoille. Tässäkin mielessä Niilon sopimus on meille hyvä asia, sillä Niilo on osoittanut olevansa varsin mainio takamies tähän sarjaan.

Karkkila aloitti maanantaina 1.8. kausikorttien myynnin tulevalle kaudelle sosiaalisen median kanavissaan. Kausikortin voi tuttuun tapaan ostaa myös ottelutapahtumien yhteydessä. Karkkila on asettanut tavoitteekseen nousun ylempään divisioonaan vuoteen 2025 mennessä. Joukkueen ja staffin rakennusta tullaan jatkamaan vielä elo-syyskuun aikana.