Pelaajasopimus: Näppinen jatkaa Karkkilassa

Olemme tehneet jatkosopimuksen Sauli Näppisen kanssa. Forssan Koripoikien kasvatti siirtyi viime kaudeksi Karkkilaan kasvattajaseurastaan. Kasvattajaseurassaan Näppinen pelasi koko junioriuransa valtakunnallisia sarjoja voittaen mm. levypallo- ja blokkitilastokuninkuuden alle 17-vuotiaiden sarjassa kaudella 2018-19. Nuorten otteluiden lisäksi Näppinen on pelannut ylempää ja alempaa 1. divisioonaa miesten tasolla, joten kokemusta 21-vuotiaalta laiturilta löytyy.

 191-senttinen Näppinen kärsi loukkaantumisen loppukaudesta, joten otteluita kertyi 15 ensimmäisellä kaudella Karkkilan paidassa. Noissa otteluissa Näppinen tilastoi 4,9 pistettä ja 2,9 levypalloa. Tällä kaudella Näppisellä on tiedossa minuutteja vitospaikan rotaatiossa, kun Karkkilalta puuttuu perinteinen sentteri. Päävalmentaja Kimmo Tolvanen on tyytyväinen Näppisen jatkoon ja luottavainen, vaikka perinteinen sentteri puuttuukin:

– Sauli tuo meille taistelua kummassakin päässä kentää. Hän on nyt vuoden verran kokeneempi meidän pelityylistä ja uskon sen näkyvän tasaisempana suorittamisena. Tulemme pelaamaan ensi kaudella aggressiivisemmin kummassakin päässä kenttää, kun ”isolla” tontilla häärää Akseli (Nieminen), David (Grady III) ja Sauli. Meillä isot pystyvät puolustamaan muitakin pelipaikkoja, joten voimme pelataa kokonaisuutena aggressivisemmin.

Näppinen on ainoa forssalainen tulevalla kaudella Karkkilan pelaavassa kokoonpanossa. Päätös Karkkilassa jatkamisesta oli kuitenkin helppo:

– Viime kausi oli vaikea koko joukkueelle loukaantumisten takia, mutta hyvä yhteishenki piti koko kauden ja kaikki antoivat silti aina kaikkensa. Ollaan nyt päästy treenaamaan yhdessä hyvin ja ilman loukkaantumisia, joten sitä kautta ollaan päästy paremmin pelikirjaan sisälle. Tällä kaudella mennään niin pitkälle kuin vaan pystytään. Faneilta odotan samanlaista kannatusta mitä viime kaudellakin oli ja hallilla nähdään taas!

Saulin kummiyrityksenä toimii uusi yhteistyökumppanimme Huumoriharju Oy. Huumoriharju tarjoaa maatilamatkailua elämyspalveluden ja majoituksen muodossa Karkkilassa idyllisissä puitteissa. Huumoriharju järjestää räätälöidysti tilakierroksia, virkistyspäiviä työyhteisöille, lasten synttäripaketteja sekä maastovaelluksia ratsain. Majoitustilat löytyvät vuonna 2021 remontoidusta omakotitalosta, joka tarjoaa nukkumapaikat kuudelle.

Pelaajaprofiili

Joukkue 2023-24

Huumoriharju Oy