Pelaajasopimus: Hakkarainen Karkkilan paitaan

Karkkila on tehnyt vuoden mittaisen pelaajasopimuksen laituri Teemu Hakkaraisen kanssa. 21-vuotias EBT:n kasvatti liittyy joukkueeseen asepalveluksessa vietetyn vuoden jälkeen. Suuren potentiaalin omaava 197-senttinen Hakkarainen pelasi juniorivuotensa valtakunnallisia sarjoja EBT:n lisäksi HNMKY:ssa, jossa hän voitti U17 SM-sarjan pronssia kaudella 2018-19.

Veikkolassa asuva, mutta Karkkilaan muuttoa suunnitteleva Hakkarainen on harjoitellut joukkueen mukana jo syyskuun ajan ja on suorituksillaan vakuuttanut päävalmenteja Kimmo Tolvasen:

– Teemu on monipuolinen ja kovan potentiaalin omaava nuori mies, joka on hyvä molemmissa päissä kenttää. Meille hän tuo koko laiturin paikalle, mutta pystyy pelaamaan meidän systeemissä kaikilla paikoilla tuoden meille paljon mahdollisuuksia.

Miesten 1. divisioona B:ta Hakkarainen pelasi viimeksi EBT:n riveissä kaudella 2021-22 viimeistellen 15,1 pistettä, 4 levypalloa ja 1,4 koriinjohtanutta 1,4 syöttöä ottelua kohti. Kauden päätteeksi Hakkarainen kutsuttiin Kisakallioon alle 20-vuotiaiden maajoukkueleiritykseen.

– Tuon joukkueeseen korintekouhkaa sekä aggressiivisuutta puolustukseen. Pelaan kovaa molempiin suuntiin kenttää ja tykkään luoda korintekopaikkoja muille. Karkkilassa on hyvät harjoittelumahdollisuudet sekä hyvä joukkue ja valmennus. Odotan innolla ensimmäisiä pelejä ja uskon joukkueen menestyvän hyvin tällä kaudella, Hakkarainen kommentoi.

Teemun kummiyrityksenä toimii Kuljetus Lilja Oy. Kuljetus Lilja Oy on pitkän linjan perheyritys, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1963. Yritys hoitaa ammattitaidolla teollisuuden sopimuskuljetukset, kappaletavarakuljetukset, trukkinostot ja lumityöpalvelut. Kalustoa löytyykin monipuolisesti pakettiautosta yhdistelmäajoneuvoon.

Pelaajaprofiili

Joukkue 2023-24

Kuljetus Lilja Oy