KaUsi alkaa sunnuntaina!

Karkkila aloittaa KaUden 2019-2020 nyt sunnuntaina vierasottelulla PeU-Basketia vastaan. Ensimmäinen kotiottelu pelataan ensi viikon sunnuntaina Lappeenrannan Namikan saapuessa vierailulle. Kaikki Karkkilan ottelut televisioidaan Elisa Viihde Sportilla.

Kimmo Tolvasen ja Kaisa Kosusen luotsaama joukkue on kasattu jälleen KaU-kasvattien ympärillä joita on alkavalla kaudella harjoitusvahvuudessa peräti 14 kappaletta joista virallisessa rosterissa tällä hetkellä 10. Seuran strategiana on toimia nuorten pelaajien kehittäjänä ja siitä kertoo myös ikäkeskiarvo joka on vain 20 vuotta.

Kuopuksena mukaan on nostettu lahjakas Nestori ”Nepe” Kivimäki. 2004 -syntynyt takamies ansaitsi ennakkoluulottomilla otteillaan peliminuutteja harjoitusotteluissa. Myös 2003-syntyneet Akseli Nieminen ja Niko Vigelius ovat raivanneet tiensä alaikäisinä miesten joukkueeseen.

2002-syntyneet Matias Lilja ja Santeri Mäkelä ovat myös pelaavassa kokoonpanossa. Lilja on kokoonpanossa nyt ensimmäistä kertaa ja Mäkelällä on puolestaan allaan yksi ottelu viime kaudelta jossa hän viimeisteli heti hienot 6 pistettä.

Kokoonpanossa vanhoina tuttuina KaU-kasvoina Elmeri Kivimäki, Matias Nyman, Sampo Reinikainen, Miro Salmela, sekä Tuomo Heino, joka on vasta 26-vuotiaana joukkueen vanhin pelaaja. Rosteria täydentävät lisäksi tutut Klaukkalan NMKY:n kasvatit Juha Anttila, Arttu Lecklin ja Väinö Haajanen.

Uusina hankintoina mukaan ovat liittyneet MuKissa useamman nuorten suomenmestaruuden voittanut Tom Niiranen, sekä Caleb Richey ja Andre Frazier-Stanley. Uudet pelaajat auttavat täyttämään Samuli Mäkelän, Janne Kinnusen ja Benson Osayanden jättämiä aukkoja.

Karkkilaan on myös palannut KaU A-poikia pari vuotta sitten edustanut Lohjan Urheilijoiden kasvatti Eemeli Laaksonen. 186-senttinen karkkilalaistaustainen Laaksonen on vauhtiin päästessään melkoinen korintekokone ja siten todella mielenkiintoinen lisä joukkueeseen.

Joukkue on vahvasti nimensä veroinen, sillä lähes kaikki pelaajat asuvat Karkkilassa. Muualta harjoituksiin kulkee enää vain 3 pelaajaa.

Joukkueen huoltajana jatkaa Pekka Paulomäki ja joukkueenjohtajaksi mukaan on liittynyt Sami Salmela. Fysiikkavalmennuksesta vastaavat KaPon Asko Heino ja Speedsters Coachining Vesa Jaakkola.