Frazier-Stanley palaa kotiin

Andre Frazier-Stanley kärsi ikävän alaraajavamman viime sunnuntain ottelussa. Lääkäri oli nopeasti kentällä ja pelaaja toimitettiin Pohjola Sairaalaan jatkotutkimuksiin. Vamma osoittautui kuitenkin niin pahaksi, että paluu pelikuntoon tulee kestämään pitkään.

Pelaaja halusi palata kotiin USA:han ja seura luonnollisesti suostui pelaajan toiveeseen. Tiet siis erkanevat hyvässä yhteisymmärryksessä. Frazier-Stanley tulee parantelemaan itseään perheensä tukemana ja kannustaa joukkuetta etäältä.

Seuran puheenjohtaja Arttu Jarila kommentoi:

  • Todella ikävä tilanne. Eniten harmittaa tottakai Andren puolesta sillä hän oli todella innoissaan päästessään pelaamaan tänne ja nyt matka katkesi liian nopeasti. Toivotetaan hänelle kaikkea hyvää ja tsemppiä kuntoutukseen. Hän tulee varmasti kehittymään vielä ja ura kääntyy taas nousuun.
  • Meillä on onneksi tälle kaudella iso rosteri ja luotto pelaajiin on korkealla. Tässä on taas lisäminuutteja tarjolla muille ja joku varmasti nostaa tasoaan mahdollisuuden auetessa. Emme siis lähde aktiivisesti hakemaan uutta pelaajaa.