Karkkilaan Suomen ensimmäinen uuden sukupolven heitonpalautuskone!

Karkkilan harjoitteluolosuhteissa on otettu seuraava suuri kehitysaskel, kun KaU Koris ry ja Karkkilan Urheilijat ovat yhdessä investoineet Länsi-Uudenmaan Säästöpankki:n avustuksella Suomen ensimmäiseen uuden sukupolven heitonpalautuskoneeseen.
 
– Tämä on ehdottomasti suurin laiteinvestointi mitä olemme tehneet yli 10-vuotisen historiamme aikana, mutta strategiamme on koko ajan ollut tarjota huippuluokan olosuhteet nuorille pelaajille ja tämä oli tärkeä askel eteenpäin yhdessä juniorijaoston kanssa. Laiteella on otettu jo yli 24 000 heittoa ensimmäisten viikkojen aikana pelkästään miesten joukkueen toimesta, joten investointi on jo osoittautunut oikeaksi, kommentoi KaU Koris ry:n Arttu Jarila ja Karkkilan Urheilijoiden koripallojaoston Ilkka Kilpeläinen jatkaa:
 
– Länsi-Uudenmaan Säästöpankin ”Hyviä tekoja” -ohjelman tuki oli ratkaisevassa osassa hankintapäätöksessä. Kiitos heille!
 
Dr Dish -merkkinen heitonpalautuskone hankittiin Habasket Oy Ltd:stä korislegenda Hanno Möttölältä. Monen NBA-seurankin käyttämä laite sisältää suuren kosketusnäytön, jonka avulla voi luoda omia harjoituksia itselle tai vaikka koko kentälliselle pelaajia, mutta myös valita sadoista valmiista maailman huippuvalmentajien suunnittelemista harjoitteista sopivin.
 
Laite sisältää myös verkkopalvelun ja puhelinsovelluksen, joiden avulla pelaajat voivat seurata omaa kehittymistään ja valmennus näkee koko joukkueen tilanteen. Valmentajat voivat myös kohdistaa eri harjoitteita yksilöllisesti eri pelaajien suoritettavaksi.
 
Heitonpalautuslaitteita on Suomessa vasta vain muutama ja Karkkilan malli edustaa siis uusinta teknologiaa. Habasket Oy Ltd:n Hanno Möttölä lähettää myös terveiset Karkkilaan:
 
– Onnittelut vielä koko seuralle ja erityisesti teidän pelaajille, jotka pääsevät nyt entistä tehokkaammin harjoittelemaan heittämistä.
 
#Hyviätekoja