Arttu Lecklin jatkaa 2-vuotisella sopimuksella

Karkkilan ensi kauden joukkue muodostuu nyt vauhdilla ja on aika julkaista jo viikon toinen sopimus. Juha Anttilan lisäksi myös Arttu Lecklin jatkaa Karkkilassa! Myös Arttu on muuttanut koripallon perässä Karkkilaan ja valmentaa myös junioreita. Lecklin on varsinkin kahden viime kauden aikana väläytellyt useaan otteeseen kovia tilastoja ja luotto on korkealla, että hänestä on kasvamassa kovan luokan koripalloilija.

Arttu Lecklin on Pussihukkien kasvatti joka pelasi viimeiset juniorivuotensa edustaen Torpan Poikia. Viimeinen SM-sarjakausi sujui häneltä 6,6 pisteen ja 3,7 levypallon keskiarvoilla päätyen SM-kultaan. Miesten sarjoissa hän ehti edustaa Puhua ennen siirtymistään Karkkilaan.

1997-syntynyt laituri on nostanut keskiarvojaan tasaisesti kolmen Karkkilassa pelatun kauden aikana ja samalla myös peliminuutit ovat yli tuplaantuneet kasvaneen roolin myötä:

Pisteet 1,9 -> 4,5 -> 11,0

Levypallot 2,4 -> 3,2 -> 5,5

Syötöt 1,0 -> 1,7 -> 1,8

Hän teki loppukaudesta piste-ennätyksekseen upeat 30 pistettä.

Päävalmentaja Kimmo Tolvanen kommentoi:

  • Taas yksi tärkeä pala turvaamaan joukkueemme jatkumoa
  • Arttu pystyy kentällä koviin suorituksiin kuten on nähty. Viime kausi oli jo tasaisempi ja nyt pitää vakiinnuttaa taso korkealla.

Viime kauden joukkueen lisäksi tähtäimessä on 2-3 uutta pelaaja. Haku jatkuu ja neuvotteluja käydään jo. Lisäuutisia tiedotetaan heti kun mahdollista.

Monipuolinen valmennustiimi, runsaat harjoitusmäärät, hyvät olosuhteet ja sarjan korkein yleisökeskiarvo ovat asioita, jotka on huomattu myös kaupungin rajojen ulkopuolella ja imua joukkueeseen löytyy. Joukkueen tavoitteena on menestyä, mutta myös kehittää pelaajia, ja siksi on tärkeää löytää pelaajia, joilla on motivaatiota kehittyä vastuunkantajiksi.

Tiedustelut:

Lehdistö ja yhteistyökumppanit: Arttu Jarila / 040 76 232 16 / arttu.jarila@kaukoris.com

Pelaajatiedustelut: Anssi Liesmala / 044 75 754 11 / anssi.liesmala@kaukoris.com