Anttila jatkaa 2-vuotisella sopimuksella

Karkkilan ensi kauden joukkuetta rakennetaan jo ja useita neuvotteluita on käynnissä niin uusien kuin myös tuttujenkin pelaajien kanssa. Perinteiseen tapaan joukkue rakentuu kylän omien poikien ympärille.

Ensimmäinen julkistus on viimeiset kaksi kautta Karkkilassa pelanneen ja tänne muuttaneen Juha Anttilan jatkosopimus. 2-metrinen laituri on edustanut urallaan kasvattajaseura Klaukkalan NMKY:n lisäksi PuHua, Keravaa ja Karkkilaa. Hänellä on taskussaan myös A-poikien SM-pronssi PuHu:sta vuodelta 2014.

Anttila on kehittyvä 22-vuotias pelaaja, joka nosti keskiarvojaan merkittävästi kaudelta 2017-2018 kaudelle 2018-2019:

Pisteet 5,5 -> 13,7

Levypallot 4,5 -> 9,1

Torjunnat 1,2 -> 2,1

Hän teki loppukaudesta piste-ennätyksekseen 29 pistettä.

Päävalmentaja Kimmo Tolvanen kommentoi:

  • Me haluttiin saada jatkumoa meidän toiminnalle ja siihen Juha sopii. Hänhän alkaa jo olemaan karkkilalainen!
  • Hän on iso pelaaja, jonka potentiaalia on vasta raapaistu. Ensi kausi tulee olemaan hieno mahdollisuus kehittyä hyväksi pelaajaksi.

Karkkila julkaisee lisää sopimuksia jo tulevina päivinä. Monipuolinen valmennustiimi, runsaat harjoitusmäärät, hyvät olosuhteet ja sarjan korkein yleisökeskiarvo ovat asioita, jotka on huomattu myös kaupungin rajojen ulkopuolella ja imua joukkueeseen löytyy. Joukkueen tavoitteena on menestyä, mutta myös kehittää pelaajia, ja siksi on tärkeää löytää pelaajia, joilla on motivaatiota kehittyä vastuunkantajiksi.

Tiedustelut:

Lehdistö ja yhteistyökumppanit: Arttu Jarila / 040 76 232 16 / arttu.jarila@kaukoris.com

Pelaajatiedustelut: Anssi Liesmala / 044 75 754 11 / anssi.liesmala@kaukoris.com