Pelaajasopimus: Lauri Lassila pässipaitaan

Olemme tehneet loppukauden mittaisen sopimuksen takamies Lauri Lassilan kanssa. Rovaniemen NMKY:n kasvatti Lassila siirtyy Karkkilaan miesten I divisioona A:ta pelaavan Oulun riveistä. Aloite Karkkilaan siirtymiseen tuli Oulun organisaation ja pelaajan suunnalta, kun Lassilan elämäntilanne toi hänet pääkaupunkiseudulle. Loukkaantumisesta kuntoutuva Lassila on harjoitellut joukkueen mukana viime viikot ja vakuuttanut päävalmentaja Kimmo Tolvasen. Seuran puheenjohtaja Miikka Luosmaa on tyytyväinen tuoreesta sopimuksesta:

– Joukkue on suoriutunut erinomaisesti emmekä etsineet uusia pelaajia. Nuoret pelaajat, kuten Topias Mäkelä ja Juuso Kurki, ovat tulleet hienosti mukaan edustusjoukkueen toimintaan. Marraskuussa saimme kuitenkin yhteydenoton Oulusta, että Lauri olisi muuttamassa pääkaupunkiseudulle vuodenvaihteessa. Kävimme paljon keskusteluita ja totesimme, että Lauri tuo lisää leveyttä harjoitusrinkiin ja vaihtoehtoja kevään ratkaisupeleihin. Samalla hän pääsee antamaan pitkän loukkaantumisen jälkeen näyttöjä siitä millainen peluri hän on.

186-senttinen takamies on ehtinyt tutustumaan seuraan ja toimintaan jo tovin:

– Karkkilassa oltuani muutaman viikon on pakko sanoa, että on ollut ehkä lämpimin ja helpoin vastaanotto uuteen joukkueeseen siirtyessä. Valmennusjohto, pelaajat ja kaikki muut henkilöt joukkueen ympärillä ovat ottaneet minut hyvin vastaan ja olen päässyt joukkueen sisälle helposti. Joukkueessa on tosi hyvä fiilis. Kaikki tekee hommia ammattimaisesti ja tosissaan.

Runkosarjaa on jäljellä enää kuukausi ennen kuin kevään ratkaisupelit alkavat. Karkkila on pysynyt harvinaisen terveenä vielä viime viikkoihin asti, mutta viime ottelut ja harjoitukset joukkue on joutunut vetämään vajaamiehisenä. Lauri tuokin päävalmentaja Kimmo Tolvaselle yhden vaihtoehdon lisää takakentälle. Mutta millaisen pelaajan Karkkila saa?

– Pelaajana pyrin hakemaan vastuuta ja johtamaan omia joukkuekavereita parhaani mukaan. Pelillisesti olen hyvä kahen suunnan pelaaja. Puolustuksessa olen valmis puolustamaan ketä vaan ja hyökkäyksessä pystyn luomaan itse paikkoja tai auttamaan joukkuetta pallottomana pelaajana, Lassila kertoo.

Pelaajaprofiili

Joukkue 2023-24