KaU_pallologo2_2V

Korista eskarilaisten hyväksi

Sunnuntaina 29.1.2017 klo 17.00 pelataan Karkkilan Liikuntahallilla miesten koripallon 1. divisioonan ottelu KaU Karkkila vastaan Munkkiniemen kisapojat. Ottelu on virallinen sarjottelu, mutta olemme päättäneet tehdä siitä samalla hyväntekeväisyysottelun Karkkilan esikoululaisten uintimatkojen hyväksi.

Miesten edustusjoukkue KaU Karkkila lahjoittaa ottelun lipputulot eskarilaisten uintimatkoihin. Liput maksavat tuttuun tyyliin 7€ kappale, joista saa S-etukortilla euron alennuksen. Lisäksi KaU Karkkila ja Karkkilan Urheilijoiden koripallojaosto myyvät yhdessä yrityksille 100€ paketteja, joilla pääsee tukemaan tapahtumaa ja sitä kautta paikallisia lapsia. Paketista puolet menee eskareille ja puolet juniorivalmennukseen. Mukana olevien yritysten nimet julkaistaan eri medioissa.

Tapahtuma on järjestyksessään toinen ja siis jatkoa kahden vuoden takaiselle ottelulle, jolla kerättiin yli 3000€ eskarilaisten uintimatkoihin!

KaU Karkkila ja Karkkilan Urheilijat toivovatkin, että mahdollisimman moni löytää tiensä katsomoon ja näin tukisi eskarilaisten uimareissuja. Edellisellä kerralla tupa oli täynnä katsojia, joten järjestäjät suosittelevat saapumaan ajoissa paikalle. Kuluvan viikon aikana eskarilaisille jaetaan liput, joilla he pääsevät ilmaiseksi mukaan tapahtumaan, niin halutessaan. Ottelutapahtumassa on kahvio sekä makkaranmyyntipiste, jossa käy ainoastaan käteinen.

Tapahtumaa järjestetään puhtaasti talkoovoimin ja järjestäjien kapasiteetti ottaa yhteyttä mahdollisiin tukijoihin, omien toimien ohessa on rajallista. Toivommekin, että jos olet kiinnostunut tukemaan eskarilaisia, emmekä ole ottaneet sinuun yhteyttä, niin laitat viestiä osoitteseen info@kaukoris.com, niin tehdään hyvää yhdessä.

Tervetuloa hallille tekemään hyvää yhdessä!

Tällä hetkellä mukana menossa (päivitetty 29.1.2017):

ABC
Ahowerk
Aitokulta
AJL-Components Oy
Auto-Kehä
Barona
Ello Juhan Kodinkone
Esasähkö
Hitsaus ja Rakennustyö Aho Oy
HMM Palvelut Oy
K.Suilo
Karkkilan Painopalvelu
Karkkilan Pyörä ja Moottori Ky
Karkkilan Sisäverhous Oy
Kauneuspiste Maria
Koneurakointi J Takaveräjä
Kuljetus Lilja
Kustannus-Mäkelä Oy
Leipomo Alen
Lounaskahvila Rinne
Malliapu
Mansner
MeriMet
Pikkupässi
Profie
Puustelli Lohja
S-market
Team Auvinen
TEKOPA
Tmi Grönholm
TT-Farm Toivonen Oy
Verax
VK-Pelti Ky
Värisilmä Karkkila
Ja muutama muu…