Karkkilan ensi kauden joukkue on nyt valmis. Viimeiset palat loksahtivat kohdalleen tällä viikolla joukkueen saatua nuoria vahvistuksia Torpan Poikien leiristä. ToPo:sta saapuu Karkkilaan neljä vuonna 1997 syntynyttä pelaajaa jotka saavuttivat viime kaudella A-poikien SM-hopeaa. Pelaajista Matias Oksa ja Joel Jokinen ovat kaksimetrisiä laitureita. Oksan tilastot viime kauden A-poikien SM-sarjasta ovat 4,7 pistettä ja 3,6 levypalloa. Jokisen vastaavat lukemat ovat pykälää paremmat 10,9 pistettä ja 6 levypalloa. Takamiesosastoa edustavat 180-senttinen Tuomas Laine 11,5 pisteen ja 3,7 levypallon keskiarvoilla, sekä ainakin sukunimensä puolesta koripalloväelle hyvinkin tuttu 189-senttinen Rasmus Marttinen (9,5p / 2,5lev). Isä Riku Marttinenhan tunnetaan 3 Suomen mestaruutta saavuttaneena ToPo-legendana joka on lähtöisin Heinäveden Hyrskeen paidasta aivan kuten Kimmo Tolvanen ja Janne Kinnunenkin.

Karkkilan päävalmentaja Anssi Liesmala on yhteistyöstä innoissaan:

– Aivan mahtavaa saada 4 nuorta pelaajaa lisää, joilla on tahtoa ja potentiaalia mennä pitkälle. Kaikki ovat viime kauden SM-hopeamitalisteja A-pojista ja kolmella on maajoukkuetaustaa. Tämä kertoo mielestäni siitä, että tekemäämme työtä arvostetaan ja nuoret pelaajat näkevät Karkkilan mahdollisuutena ja hyvänä koripallokaupunkina. Ehkä paras puoli tässä on se, että emme nyt joudu ylikuormittamaan omia nuoria pelaajia otteluissa, vaan pystymme jakamaan kuormitusta otteluissa ja sitä kautta harjoittelemaan kovempaa ja paremmin. Valtaosa joukkueesta pelaa kuitenkin, sekä A-pojissa, että miehissä.

Karkkilan joukkue 2015-2016: Kimmo Tolvanen, Janne Kinnunen, Samuli Mäkelä, Santeri Ryynänen, Tuomo Heino, Aatu Kivimäki, Teemu Gröhn, Hannes Koskinen, Arvi Ekola, Miro Salmela, Samuel Wesa, Elmeri Kivimäki, Ilari Lehtonen, Matias Oksa, Joel Jokinen, Tuomas Laine ja Rasmus Marttinen.