Jatkosopimus: Visakko jatkaa Karkkilassa

KaU Karkkila on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen laituri Mikko Visakon kanssa. Visakko aloittaa näin ollen kolmannen kautensa Karkkilan paidassa. Tulevalla kaudella Visakolla on kuitenkin viime kausia lyhyemmät kotiottelumatkat, sillä mies on muuttamassa tulevaksi kaudeksi Karkkilaan. Lisäksi Visakko tulee osallistumaan Karkkilan juniorivalmennukseen.

Viime kaudella pelikentille vasta tammikuussa palannut Visakko pelasi pisteiden valossa uransa parhaan kauden, vaikka valmistautuminen kauteen oli kaikkea muuta kuin optimaalinen. Eemeli Laaksosen lähdön myötä Visakon rooli ja merkitys kasvaa entisestään. Päävalmentaja Kimmo Tolvanen onkin hyvin tyytyväinen tuoreeseen sopimukseen:

  • Mikon sopimus on todella tärkeä joukkueelle. Mikko on yksi joukkueen johtajista kummassakin päässä kenttää heitto- ja puolustustaitojensa ansiosta.

Vasta 26-vuotias Visakko aloittaa jo kymmennen kautensa miesten 1. divisioona B:ssa. Ennen Karkkilaan siirtymistä, Sykin kasvatti pelasi seitsemän kauden verran PuHun riveissä. Ennen aikuispelejä Visakko pelasi kolme kautta 19-vuotiaiden SM-sarjaa ja kaksi kautta 16-vuotiaiden SM-sarjaa. Nyt katse on kuitenkin tulevassa kaudessa:

  • Karkkilassa sai jatkamaan hyvät puitteet harjoitteluun ja pelaamiseen. Lisäksi kotiyleisön tuki ja kannustus joka ottelussa on aina yhtä hienoa. Kunto on tällä hetkellä hyvä ja harjoittelu on kulkenut hyvin. Ensi kauden tavoitteet on pelata playoffseissa. Henkilökohtaisesti tavoitteena ehjä kausi ja tasainen suorittaminen.

Mikon kummiyrityksenä tulevalla kaudella toimii Karkkilan Kunto, jossa Mikko itsekin tulee työskentelmään syksystä lähtien. Heidän palveluihinsa kuuluvat tuki- ja liikuntaelinasiakkaiden fysioterapia, neurologinen kuntoutus ja ikääntyvien kuntoutus (esimerkiksi veteraanit). Mikko tuo mukanaan vahvan osaamisen ja kiinnostuksen etenkin urheilufysioterapiaan liittyen – vahva suositus nuoremmille ja vanhemmille urheilijoille!

Pelaajaprofiili

Joukkue 2023-24

Karkkilan Kunto