Herra Hakkarainen jatkaa Karkkilassa

Karkkila on tehnyt ensimmäisen pelaajasopimuksen tulevalle kaudelle. Kuluneella kaudella karkkilalaisen yleisön hurmannut Teemu Hakkarainen jatkaa vuoden mittaisella jatkosopimuksella. Urallaan HNMKY:ta, EBT:ta ja Westsidea edustanut Hakkarainen tilastoi ensimmäisellä Karkkilan kaudellaan 11,7 pistettä, 7,2 levypalloa ja 2,7 koriinjohtanutta syöttöä.

Päävalmentaja Kimmo Tolvanen on ymmärettävästi todella tyytyväinen, että Hakkarainen saatiin lukittua ensi kauden kokoonpanoon jo toukokuun alussa:

Teemu on yksi kovimmista talenteista mitä Karkkilassa on hetkeen nähty. Hän tekee meistä parempia hyökkäys- ja puolustuspäässä. Nyt saadaan vielä harjoitella kesä yhdessä Teemun kanssa, joten odotukset ensi kaudelle ovat korkealla.

Hakkarainen jatkaa Karkkilassa hyvillä mielin:

Viime kausi oli itselle mieluisa. Oli mukava palata koriskentille vuoden tauon jälkeen. Tottakai finaalitappio harmittaa, mutta pelattiin joukkueena tosi hyvä kausi. Treenit oli päivästä toiseen laadukkaita ja joukkueessa oli hyvä yhteishenki. ⁠Ensi kauden tavoitteet on kehittyä pelaajana ja pelata ehjä kausi. Uskon myös, että saadaan hyvä joukkue kasaan ja taistellaan viime kauden tavoin keväällä playoffeissa. ⁠Kesäsuunnitelmiin kuuluu mökkeilyä, töitä, urheilua ja kaikin puolin kesästä nauttimista.

Teemu Hakkaraisen pelaaprofiili