Pelaajasopimus: Akseli Nieminen takaisin Pässimiehistöön

Karkkilan Urheilijoiden kasvatti, kaksimetrinen, Akseli Nieminen on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen paluusta Karkkilan edustusjoukkueeseen. Kaudella 2018-2019 edustusjoukkueessa debytoinut Nieminen suoritti viime kauden aikana armeijapalveluksensa laivaston sinisissä pelaten. Armeijapalvelus Turussa vaikeutti kulkemista Karkkilaan, joten Nieminen pelasi kauden poikkeusluvalla 19-vuotiaiden valtakunnallista 1. divisioonaa.

Kaudella 2021-2022 Nieminen tilastoi miesten 1. divisioona B:ssä Karkkilan riveissä 8,4 pistettä ja 6,1 levypalloa. Nieminen tuokin joukkueeseen paljon kaivattua levypallovoimaa, ulottuvuutta ja fyysisyyttä molemmissa päissä kenttää. Päävalmentaja Kimmo Tolvanen on tyytyväinen Niemisen paluusta:

– Akseli tuntee meidän tavat kentällä ja sen ulkopuolella, joten hän pääsee nopeasti takaisin rytmiin vuoden tauon jälkeen. Kentällä Akseli tuo kokoa ja taistelua, jota tarvitsemme. Tänä vuonna olemme aggressiivisempi joukkue mitä ennen. Haluamme olla aloitteen tekijä molemmissa päissä kenttää.

Vuonna 2003 syntynyt Nieminen on pelannut neljän miesten 1. divisioona B -kauden lisäksi 19-vuotiaiden SM-sarjaa kaudella 2017-2018, 19-vuotiaiden valtakunnallista 1. divisioonaa kaudella 2022-2023 ja 16-vuotiaiden valtakunnallista 1. divisioonaa kaudella 2018-2019.  Nieminen on niin ikään innoissaan paluusta miesten valtakunnallisiin peleihin ja Karkkilan riveihin:

– Mahtavaa palata takaisin edustukseen pelaamaan! Viime kausi jäi koripallon osalta vähemmälle lähinnä maanpuolustuksellisista syistä. Pitkät ajat merellä ei mahdollistanut hirveästi harjoittelemista. Tulevalla kaudella pääsee onneksi taas 100%:lla mukaan. Tavoitteena on siis pelata hyvää koripalloa sekä kehittyä joukkueena ja pelaajana. Hallillä nähdään!

Akselin kummiyrityksenä toimii paikallinen sähköurakointi- ja asennusliike Fyrax Oy. Yritys toteuttaa uudisrakennusten sähköistämistä yrityksille, yhteisöille ja julkiselle sektorille luotettavasti ja ammattitaidolla.

Pelaajaprofiili

Joukkue 2023-24

Kummiyritys: Fyrax Oy