Eemeli Laaksonen jatkaa pässipaidassa!

LoU Basketin kasvatti Eemeli Laaksonen jatkaa Karkkilassa seuraavat kaksi kautta. Kausi 2021-2022 on hänelle kaiken kaikkiaan jo neljäs Karkkilassa, ja kolmas kausi putkeen. Vuonna 2000 syntyneen Laaksosen kehitys on ollut huimaa; 2017-2018 kaudella hän pelasi U19-joukkueessa ja miesten paidassa muutama kokeilu ei tuonut vielä pisteitä, 2019-2020 kaudella hän pelasi jo 20 ottelua, joissa syntyi 13,2 pistettä ja 3,4 levypalloa. Viime kaudella vauhti kasvoi jo peräti 17,7 pisteen ja 3,3 levypallon ottelukeskiarvoihin 26 ottelussa.

186-senttinen pelaaja tunnetaan lähes pysäyttämättömänä vauhtiin päästessään. Tästä esimerkkinä kaksi peräti 37 pisteen ottelua kahden edellisen kauden aikana. Laaksonen pystyy hyökkäämään korille ja omaa myös melkoisen heittouhan, josta esimerkkinä viime kaudella koko sarjan 6. sija onnistuneissa kolmen pisteen koreissa (yhteensä 68 kolmosta sisään).

Eemeli Laaksonen on myös Karkkilan valmentaja-akatemian ensimmäinen sopimusvalmentaja ja osallistuu merkittävästi juniorivalmennukseen sopimuskautensa aikana.

Pelaajan kommentit:

–          Mahtava fiilis jatkosopimuksesta, ja siitä että saan jäädä Karkkilaan kehittämään itseäni pelaajana ja pelaamaan Karkkilan paidassa. Karkkilaan jääminen on hienoa, kun saa jatkaa mahtavien joukkuekavereiden kanssa pelaamista, loistavien valmentajien alaisuudessa toimimista, upeiden fanien kannustuksen kuulemista ja mahtavan organisaation kanssa yhteistyön jatkoa, joka pitää omista pelaajistaan huolta.

–          Olen otettu siitä, että minulle annetaan tällainen mahdollisuus, joten kiitos Karkkilalle, että luottavat minuun ja haluavat auttaa minua urallani eteenpäin.

Joukkueen huollosta vastaava Pekka Paulomäki oli sopimusuutisesta innoissaan:

–          Mahtavaa saada Eemeli jatkamaan Pässipaidassa. Tämä sopimus kertoo mielestäni paljon meidän seurasta, kuinka hyvin meillä on asiat taustalla. Eemelillä oli myös muitakin ottajia, mutta joukkueen ja fanien innoksi hän halusi jatkaa täällä.

–          Hienoa nähdä taas yksi tuttu kaveri jatkamassa joukkueen mukana! Onhan Eemeli jo käytännössä meidän kylän poikia!

Paulomäen viimeiseen kommenttiin on hyvä lisätä, että Karkkilan väkiluku kasvaa yhdellä Eemeli Laaksosella aivan lähiaikoina!